Kezelések

Kozmetikai kezelés

A hagyományos (alap) kozmetikai kezeléseken kívül, amelyeket nem is sorolnék fel (a teljes listát ld. a “Kezelési árak” menü­pontban), még a következő kezelések vehetők igénybe:

Felmelegedő lifting kezelés

Segít visszaadni a bőr fiatalságát. Tonizálja, táplálja a bőrt, újraformázza az arckontúrt.Eredmény: már az első kezelés után tónusosabb, ragyogóbb arcbőr.

Ultrahang

Több milliméter mélyen behatol a bőrbe. Növeli a hatóanyagok bevitelét, gyorsul az anyagcsere, nő a méreganyag kiválasztása, nő a szövetek hőmérséklete, tágulnak az erek, javul a sejtmembrán áteresztő-képessége. Zsírokat, zsírban oldódó vitaminokat, nagyobb molekulaszerkezetű hatóanyagokat egyaránt képes a bőrbe juttatni.

Iontoforézis

Elektromos töltéssel rendelkező anyagok, ionok szállítását jelenti. Galvánáram segítségével a bőr mélyebb rétegeibe juttathatók a hatóanyagok, például kollagén, elasztin, vízben oldódó vitaminok.Tágítja az ereket, fokozza a vérkeringést.

Vio

Az egyik legrégebb óta alkalmazott alapgép. Használata során a bőr lokális vérellátása javul. A keletkezett ózon alkalmazható fertőtlenítésre, összehúzásra, és enyhe szárító hatása is van.

Dezinkrusztrácio

Galvánáramos kezelés ez is, mint az iontoforézis, a bőr puhítását, illetve mélytisztítását tudjuk végezni egy lúgos anyag segítségével.

Paraffinos kézápolás

Hatékony megoldás a kéz szárazságának és az öregedés jeleinek kezelésére. Hosszan tartó komfortérzetet biztosít.

Hawaii testmasszázs

Energizáló testkezelés, a keleti masszázsok és a nyugati kultúra ötvözete. Segíti az energia áramlását, teljes ellazulást, kikapcsolódást eredményez. Tartalmaz klasszikus mozdulatokat, akupresszúrás és nyirokmasszázs fogásokat. (csak hölgyvendégeimnek)

Bőrmegújító, oxigenizáló, gyümölcssavas hámlasztó kezelés

Szebb és frissebb bőrt eredményez. Ideális a száraz, sápadt, érdes felszínű, oxigén- és vízhiányos bőrre.

Fülbelövés

Fülbelövés egyszerűen, gyorsan, speciális, orvosi-fém alapú fülbevalókkal.

Rólam

Pozsárkóné Bittó Edina kozmetikus mester vagyok, 31 éve elhivatottja ennek a szép, érdekes, állandóan megújuló szakmának. Rendszeresen veszek részt előadásokon, szakmai továbbképzéseken, hogy vendégeimet a hagyományos kezelések mellett széleskörű szolgáltatásokkal, új eljárásokkal tudjam kezelni.